Started on November 1, 2019 Zondag
connectingkidsblog

Zondagsschool

 

Groepsbeschrijving

Zondagschool (4-12 jaar)
“Het is hier gewoon leuk.” “Je kunt vriendjes maken.” “Ik heb heel veel geleerd over Jezus!” “We doen met Kerst en Pasen vaak toneelstukjes.”

De kinderen van de basisschoolleeftijd gaan op zondagmorgen graag naar de zondagschool toe. Na het kinderlied, dat we samen met hen zingen en het gebed speciaal voor de kinderen, gaan ze de zaal uit en worden ze in twee groepen verdeeld: De Schatgravertjes (4-8 jaar) en De Leeuw van Juda-groep (8-12 jaar).

De zondagschool is kindgericht, trouw aan de Bijbel, actief, eigentijds en creatief. We vinden het belangrijk dat de kinderen ontdekken dat Jezus van hen houdt en dat Hij je graag wil leren kennen. Je mag er zijn en bent een parel in Zijn hand.

Verhalen over Abraham, het volk Israël, Jezus samen met de discipelen en lessen van Paulus zijn voorbeelden van een aantal onderwerpen waar de leid(st)ers het samen met de kinderen over hebben. Vaak zingen de kinderen samen, maken ze een knutsel over het onderwerp en/of doen ze een spel.Het is super om zo met elkaar te zijn, dus laat je kind vooral meedoen. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn heel erg welkom.

Omdat we ze van jongs af willen laten weten dat ze erbij horen, komen de kinderen tegen het einde van de samenkomst binnen. Wij zingen een kinderlied en zij hebben kans wat van hun samenzijn te vertellen! 
Wil je meer weten?  Bezoek een samenkomst of neem contact met ons op.  (Moet nog een link komen)

Tijd
10.00 – 11:00

Dagen
Zondag

Aanmelden