Started on November 1, 2019 Vrijdag
Waarom_tieners_elke_maandag_moe_op_school_verschijnen_jmouders.nl_

Tiener-avond

 

Groep beschrijving

Om de week op vrijdagavond ontmoeten de tieners elkaar! Tiener ben je als je in klas 1 t/m 3 van de middelbare school zit. Daarna stroom je door naar de ‘Jeugd’.

tienersTieners (klas 1-3)
Op een tieneravond wisselen chillen, goede gesprekken, Bijbelstudie en sport en spel elkaar in hoog tempo af. We gebruiken hiervoor het programma “Rock Solid” van Youth for Christ. We hebben hiervoor een hippe eigen plek in Leiden.

De avonden worden om de keer samen met de tieners van de Baptistengemeente Leiderdorp gehouden; hoe meer mensen hoe leuker! Het programma wordt afgewisseld met events: een startdag, een kerstdiner en een weekend. Veel van onze tieners helpen mee in de kerk; zo zijn er tieners die het geluid en beeld regelen in de samenkomsten, of tieners die op de crèche of de zondagschool meehelpen.

tieners2De tieneravonden beginnen om 19:30 en duren tot 21:30. Proef vast de sfeer door de foto’s te bekijken of check de tieners facebook pagina. In de agenda zie je wanneer de volgende tieneravond is. Voor vragen en opmerkingen kun je kun je contact opnemen met ons.

Jeugd (klas 4-6)
De jongeren tussen 16 en 21 jaar komen om de week op vrijdag bij elkaar. Samen optrekken en ontdekken wie Jezus voor je wil zijn. Lachen, eten, leren en ontmoeten. Enthousiast zijn voor Hem!

Als groep praten we met elkaar over de keuzes die je maakt in je leven en in je omgang met God. Ook gaan we geregeld met elkaar op pad. Je kunt denken aan samen karten, barbequen, een weekendje weg etc. Kom gezellig een keer langs, in de agenda zie je wanneer de volgende jeugdavond is. Vragen? Stuur ons een bericht.

Tijd
20.00 – 22:00

Dagen
Vrijdag

Aanmelden